Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

Cylactin®

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

A jó mikroflóra fellendítése

A sok "jó" baktérium segítségével a gazdálkodók jobb bélegészséget és teljesítményt érhetnek el. Termékeink segítenek növelni a megfelelő típusú baktériumok számát a bélben.

A jó bélegészség fenntartása elősegíti a hatékonyabb emésztést és a jobb növekedést. Ez ugyanúgy igaz a sertésekre, mint baromfira és borjakra is.
A hatékony emésztés a bél kiegyensúlyozott mikrobiális populációinak fenntartásától függ. Itt tud segíteni a CYLACTIN®. . Tartalmaz élő Enterococcus faecium-ot, a CYLACTIN® egy probiotikus takarmány-adalékanyag. Stabilizálja a bélflórát, és jobb emésztőrendszeri környezetet teremt:
- A káros baktériumok, köztük az E.coli, a Salmonella és a Clostridia szaporodásának korlátozása
- Egyre több tejsav-termelő baktérium
- Csökkenti a toxin szintet a bélben
- Védő hatású, rövid szénláncú zsírsavakat szintetizál
- A bélfal védelmének ösztönzése
CYLACTIN® kiegészítéséssel kimutatták, hogy csökken az emésztési problémák előfordulása, beleértve a hasmenést és MMA (tőgygyulladás-metritis-agalactia) szindrómát. Így segít optimalizálni a teljesítményt, a takarmányértékesítést és az állatjólétet.

Előnyök
Gyorsabb növekedés, hatékonyabb brojlerek – az átlagos súlygyarapodás és a takarmányértékesítés javítása.
Egészségesebb borjak – CYLACTIN®  csökkenti az emésztési panaszokat, és növeli a napi súlygyarapodást a választás előtt álló borjak esetében.
Életerősebb sertések – A malacok, amelyek CYLACTIN®-t kaptak, kevésbé hajlamosak a hasmenésre. A hízósertések esetében a kiegészítéssel javult a súlygyarapodás és a takarmányértékesítés, valamint csökkent a mortalitás.

Formája
A CYLACTIN® két formában áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy minden gyártási rendszernek megfelelő rugalmassággal rendelkezik.
A CYLACTIN®  LBC ME20 Plus kínálatunk legjobban védett mikrokapszulázott formája, amely kivételes védelmet nyújt a takarmányfeldolgozás során.
A CYLACTIN®  LBC G35 finom granulátum, ideális a tejpótlókban való felhasználásra.
Linkek és letöltések
Crina®
VevoVitall®
ROVIMAX®
Eubiotikumok