Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

Fitázok

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

RONOZYME® fitázok – szabadítson fel több foszfort

A fitázaink széles skálája nagymértékben növelik a foszfor felszabadítását, javítják a teljesítményt és csökkentik a költségeket.
 
A foszfor nélkülözhetetlen tápanyag az állattenyésztésben. Befolyásolja a növekedést, a szaporodást és a takarmányértékesítést.
A takarmány összetevőiben a természetesen előforduló foszfor nagy része nem érhető el az állatok számára. Mivel a legtöbb növényi foszfor emésztetlenül ürül ki, szervetlen foszfátot kell hozzáadni a takarmányhoz a kompenzáció érdekében. A növekvő fitinsav-lebomlás és a növényi foszfor rendelkezésre állása nagy előnyökkel járhat a baromfi- és sertéstermelők számára, ideértve a következőket:

A szervetlen foszfor alacsonyabb szintje a takarmányokban
Csökkenő takarmányköltségek
Fenntarthatóság az állatenyésztésben
Megoldást jelentenek a Ronozyme® Fitázok
Portfólió

A Ronozyme® Fitázok megoldást jelentenek
A fitázok emésztő enzimek, amelyek a növényi fitinsavból foszfort szabadítanak fel.
A monogasztikus állatok nem rendelkeznek elegendő fitázzal a foszfor felszabadításához. A takarmányhoz hozzáadott extra fitáz növeli a fitát lebontását és ennek következtében a növényi foszfor felhasználását.
Ha természetes formában több foszfor áll rendelkezésre, akkor kevesebbet kell hozzáadni a takarmányokhoz. Ez nagymértékben csökkenti a takarmányozási költségeket.
Ha a takarmányban lévő foszfor nagyobb hatásfokkal hasznosul, akkor az állat kevesebbet ürít ki. Ez csökkenti az állattenyésztés környezetre gyakorolt hatását.
Fitázaink kivételes foszforfelszabadulást biztosítanak, kiemelkedő megbízhatósággal és konzisztenciával párosítva. Jobb teljesítményt és nagyobb anyagi megtérülést tesznek lehetővé.
RONOZYME® HiPhos a mi legerősebb aktív fitázunk, amely kivételesen és következetesen növeli a foszfor elérhetőségét.
RONOZYME® NP Növeli a foszfor felszabadítását és hasznosulását a baromfi és a sertés takarmányozásban.


RONOZYME® HiPhos
A legalkalmasabb fitáz – azért fejleszettük, hogy többet nyújtson
 Ügyfeleink mindig a magasabb hatékonyságot keresik. A RONOZYME® HiPhos az elkötelezettségünk eredménye , arra, hogy kifejlesszünk egy olyan fitázt, amely folyamatos előnyöket biztosít.

A RONOZYME® HiPhos  a következő szintre emeli a takarmányozásban használt  fitázokat. Ez a kivételesen erős takarmány fitáz nagymértékben növeli az állat számára elérhető  foszfor mennyiségét.
Ez nem apró fejlődés . A RONOZYME® HiPhos akár kétszer annyi foszfort is felszabadíthat. Mivel sokkal kevesebb szervetlen foszfort kell hozzáadni az takarmányhoz, a végeredmény jelentős megtakarítás a takarmányok költségeiből.
Mivel a nagy mennyiségű fitát (a takarmányozás szempontjából anti-nutritív factor) lebomlik, a RONOZYME® HiPhos alkalmazásával javul a testtömeggyarapodás és a fajlagos takarmányhasznosítás úgy a baromfi, mint a sertés tekintetében. Mivel csökkenti a környezeti hatásokat, illetve a takarmányköltségeket is, a fitázunk nagy hatással van az állattenyésztés fenntarthatóságára.


Formák és stabilitás
Feltérképeztük a takarmánygyártást és tudjuk, hogy a különböző technológiák eltérő követelményeket támasztanak a speciális összetevőkkel szemben. Szakértő kutatóink biztosították, hogy a RONOZYME® HiPhos minden rendszerhez megfeleljen. Bármilyen is legyen az Ön takarmánygyára van rá megoldásunk: 
GT
Pelettált takarmányhoz megfelelő választás a GT, kivételes hőstabilitás, kiváló pormentes bekeverési tulajdonságokkal bír. 
M
Koncentrált mikrogranulátum forma premix rendszerekhez fejlesztve. Ez a változat  is kiváló pormentes  bekeverést tesz lehetővé.
L
Folyékony forma, post-pellettáló rendszerekhez.
RONOZYME® HiPhos a fitázok jövője, - úgy fejleszettük, hogy ügyfeleinknek  többet nyújtson.
RONOZYME® HiPhos a fitáz fejlesztéseink legújabb terméke. Az ezt megelőző fitáz-történelmünk a következő: 
RONOZYME® P
RONOZYME® P5000
RONOZYME® P’
RONOZYME® NP
Linkek és letöltések
Takarmányenzimek
Szénhidrátbontó enzimek
Proteázok