Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

HÍREK

20. évfordulónkat ünnepeltük

Szeptember végén, idilli környezetben - a Telkiben lévő Globall Hotelben - ünnepelte alapításának 20. évfordulóját a DSM Nutritional Products Hungary Kft.

A találkozó remek alkalom volt arra, hogy együtt elevenítsük fel az emlékeket azokkal a barátainkkal, partnereinkkel és kollégáinkkal, akik ezt az időszakot velünk töltötték, valamint összegezzünk az elmúlt évek tapasztalatait és iránymutatást adjunk az elkövetkezendő évekre.

A nap egy szakmai megbeszéléssel kezdődött, ahol a hallgatóság hasznos információkat szerezhetett Magyarország és a régió állattenyésztésének, takarmánypiacának jelenéről és várható jövőjéről, a DSM globális vezető szerepvállalásáról az állategészségügy és az állati takarmányozás területén, valamint a magyarországi vállalatnak a hazai állattenyésztés jövőjébe vetett bizalmáról, melyet mostani és majdani partnerei segítségével épít és építeni fog a jövőben is szakmai hozzáértése, termékei és szolgáltatásai által.

Délutánra a szakmai program átadta a helyét a szórakozásnak, sportfoglalkozásoknak, ügyességi játékoknak, valamint wellness programoknak. Majd kezdetét vette a gálavacsora, amely magában foglalt jókedvet, mulatságot, remek ételeket és italokat, valamint tartalmas beszélgetéseket. A születésnapi torta után pedig egy meglepetés szamba tánccsapat izzította fel a hangulatot.

ELŐADÁSOK