Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

Protease / RONOZYME® ProAct

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

RONOZYME® ProAct – Maximumot a fehérjéből

Innovatív és elismert proteázunk a takarmányösszetevők széles skáláján növeli a fehérje emészthetőségét, ezáltal csökkentve a takarmány költségeit.

A RONOZYME® ProAct takarmányozási rendszerekbe való beépítése segít csökkenteni a takarmányköltségeket anélkül, hogy a teljesítmény romlana.
A fehérje a gazdasági állataink   takarmányának egyik legdrágább összetevője, de elengedhetetlen a növekedéshez. A kihívás tehát a fehérje lehető leghatékonyabb felhasználása a takarmányköltségek csökkentése érdekében, az állatok egészségének veszélyeztetése nélkül.
A proteázok olyan enzimek, amelyek lebontják a fehérjemolekulákat az állatok számára szükséges aminosavakká és peptidekké

Az Ön hasznára válhat: 
A hozzáadott RONOZYME® ProAct képes: 
- Növelni a fehérje emészthetőségét
- Javítani az állatok fehérje hasznosulását
- Lehetőséget ad alacsonyabb minőségű fehérjeforrások alkalmazására a takarmányokban
- Óvja a környezetet az állattenyésztésből származó nitrogén kiválasztásának csökkentésével

A kifejezetten az állatok takarmányozányozásához kifejlesztett RONOZYME® ProAct jelentősen növeli a fehérje emészthetőségét.
Kiegészíti a takarmányban természetesen előforduló proteázokat, és jelentősen növeli az aminosav és peptidellátást az állatok teljesítményének fokozása érdekében. Javítja a fehérjeforrások és gabonafélék széles skálán mozgó emészthetőségét,  valamint megtakarítást tesz lehetővé a  a takarmányok költségeiből.
Stabilitás
A RONOZYME® ProAct egy kiválóan, hőstabil proteáz, amely ideális premixekbe és granulált takarmányokba is.