Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

ROVIMIX® Biotin

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

Erősebb paták a jobb megtérülésért

A mi ROVIMIX® Biotin-unk javítja a tejelő tehenek patáinak erősségét, segítve ezzel az optimális termelési szint elérését.
ROVIMIX® Biotin jobb termelékenységű tejelő teheneket és erősebb és hosszú élettartamú patákat eredményez. Ez a farmerek esetében pozitív hatással van az eredményességre. 

Pata erősség
A pata erősségének javítása csökkenti a sántasággal kapcsolatos problémák előfordulásának gyakoriságát. A tehenek erős patával többet esznek, többet termelnek és könnyebben termékenyíthetőek. A kezelési költségek szintén csökkennek, összességében a tehenek tartása nyereségesebb. 
A pata egészségének javításával és a szaru minőségének és erősségének az emelésével a ROVIMIX® Biotin csökkenti a sántaság miatti kiesések számát.
A különleges biológiai hasznosulás azt jelenti a ROVIMIX® Biotin esetében, hogy láthatóan javul a pata szaruképleteinek erőssége és struktúrája. Ez nagymértékben csökkenti olyan problémák előfordulásának gyakoriságát, mint például a fehérvonal betegség, talpfekély, bőrgyulladás.
Kevesebb előfordulás a fenti problémákból csökkenő állatorvosi számlákat és gyógyszerfelhasználást jelent.
Több tej
Biotin létfontosságú a tejtermeléshez mivel a tehenek glükóztermelését emeli.  Több glükóz magasabb tejhozamot eredményez. Magas tejtermelésű tehenek takarmányának ROVIMIX® Biotin-nal való kiegészítése majdnem 2 kg/tehén/nap tejtermelés növekedést eredményez. 
Összesítve, ROVIMIX® Biotin erősebb patákat, magasabb tejtermelést és több profitot redményez a gazdák számára.