Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

ROVIMIX® E50

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

Miért szükséges az erős immunrendszer?

Az állatoknak a megfelelő termelési szinthez szükségük van az erős és hatékony immunrendszerre. ROVIMIX® E50 egy továbbfejlesztett E vitamin formula az állati takarmányozáshoz és egészséghez. 

Az erős immunrendszer alkalmassá teszi haszonállatainkat a teljes termelési potenciál eléréséhez.  Annak ellenére, hogy az E vitamin nélkülözhetetlen a hatékony immunrendszerhez az állatok nem képesek maguk előállítani. Szükség van a takarmányon keresztüli biztosítására. A magas minőségű kiegészítők mint például a ROVIMIX® E50 választás ennek eléréséhez. 
Minden állatfajnál alkalmazható, a ROVIMIX® E50 magas biológiai hasznosulású és hatékony formája az E vitaminnak. Jól hasznosuló és költséghatékony módja az állati igények kielégítésének. 

Magas termelési szintű tejelő tehenek
A tőgygyulladás rossz hír a tehenészetek számára – de mi tudjuk hogy a mastitis által okozott problémák hogyan csökkenthetőek . 
A klinikai mastitis előfordulásának csökkentése több tejet és kevesebb antibiotikum felhasználást eredményez. Ha a szomatikus sejtszám alacsonyabb, a tejhozam emelkedik, a gyulladások kialakulásának rizikója a keresztszennyeződésen keresztül nagymértékben csökken. Egy további előnye még a magasabb tőgy egészségnek a kevesebb idő előtti tehén selejtezés. 
A tehén immunrendszere az első vonal a tőgy fertőzésének megakadályozásánál.  A ROVIMIX® E50 erősebb immunrendszert épít csökkentve a tehenek érzékenységét a fertőzésekre
ROVIMIX® E50 etetésével a tranzíciós időszakban:
- Csökken a tőgyfertőzések száma elléskor mintegy 80%-al
- Csökken a mastitis-es időszak hossza a fertőzött teheneknél 50%-al, mely gyorsabb termelésbe való visszatérét jelent.
- Alacsonyabb állományszintű szomatikus sejtszám

Az összesítve használata során magasabb termelési szint és a nagyobb nyereség érhető el.  
A jobb fertilitás magasabb termelési eredményeket és kevesebb korai selejtezést jelent.  ROVIMIX® E50 takarmányban való használata esetén a tehenek első ivarzása hamarabb jelentkezik és rövidebb az elléstől újratermékenyítésig tartó intervallum hossza. Ezek mindegyike jó hír a farmerek számára mivel mind a fertilitást javítják.  

Nagyobb szervezeti szilárdságú baromfi és sertés
Erős immunrendszer szintén alapvető fontosságú a modern baromfi- és sertéstartásban. Azáltal, hogy a ROVIMIX® E50 egy erős antioxidáns, az immunrendszer funkcióit fokozza, mellyel támogatja az optimális növekedést és csökkenti az elhullást.
Az eredmény a megnövekedett megtérülés az egész rendszer esetén.