Telefon: +36 29 572-400 I E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu
Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek a részvételt, előadóinknak a szereplést és felkészülést, és az értékes, sokrétű szakmai anyagot.
Rendezvényünket megtisztelő előadók:
- Tatjana Stefanescu DSM ANH EMEA, Kereskedelmi Vezető
- Potori Norbert AKI Kutatási Igazgató
- Arne Korsbak DSM Üzletfejlesztési Menedzser
- Zanetta Chodorowska DSM EMEA Mikotoxin Termékfejlesztési Menedzser
Kerekasztal beszélgetésen elhangzott kérdések:
1. Az Ukrán-Orosz háborúnak milyen rövid-közép és hosszútávú hatásával kell számolni az iparágban?
2. Hogyan befolyásolta a takarmány és alapanyag áremelés a termelés gazdaságosságát az ágazatában?
3. A takarmány árak folyamatos emelkedésének milyen várható hatásai lehetnek az emberek táplálkozási szokásaiban (halfogyasztás, húsfajta választása)?
4. Az emberek szemléletváltozáson mentek keresztül, egyre többen szeretnének GMO-mentes, antibiotikum mentes stb. élelmiszereket látni az üzletek polcain. Vajon változhat -e ez a trend az egyre magasabb élelmiszerárak miatt?
5. Vizsgálódjunk az éttermek területén: maradnának a minőségi alapanyagok beszerzésénél és a vendégek követik azok árváltozását az étlapon, vagy esetleg bizonyos szempontból alacsonyabb minőségű alapanyagokkal dolgoznak, hogy tartani tudják a vendégek felé az elkészített ételek árát?
Bízunk benne, hogy a rendezvényen elhangzott információk valóban iránymutató megoldásként szolgálnak a megjelentek számára, ebben a folyamatosan változó világban.
Köszönjük, hogy jelenlétükkel és támogatásukkal emelték rendezvényünk színvonalát!
Külön köszönet illeti továbbá a rendezvényünket befogadó Kökény és Fia Családi Borászatot.
Üdvözlettel: A DSM magyarországi csapata
ELŐADÁSOK