Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

VITAMINOK

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

A vitaminokról alkotott elképzelésünk

Hisszük, hogy minden egyes állatnak a megfelelő szintű vitaminellátást kell kapnia. Az ok egyszerű: a vitaminok létfontosságúak az egészségük, jólétük és teljesítményük érdekében. A vitaminok képezik a kiegyensúlyozott állati étrend alapját.

OVN™

Megnézem

Az optimális vitamin ellátással (OVN™-Optimum Vitamin Nutrition) az állatok egészségesebbek és többet termelnek – ami jobb megtérülést jelent a termelők számára. Ezért vesszük komolyan, ha a vitaminokról van szó.

ROVIMIX® E50

Megnézem

A ROVIMIX® E50 az E-vitamin kiváló formája, amely erősíti az immunrendszert és növeli a baromfik, sertések és tejelő tehenek teljesítményét.

Hy-D®

Megnézem

Hy-D® a gyors D3 vitamin forrás, az erős csontvázért és a jobb teljesítményért.

ROVIMIX® Biotin

Megnézem

A ROVIMIX® A Biotin jobb pataerősséget és tejtermelést biztosít a tejelő teheneknél.

ROVIMIX® Stay-C®35

Megnézem

A tenyésztett halaknak jó minőségű C-vitaminra van szükségük a takarmányukban: ROVIMIX-re van szükségük® A STAY-C®35-re.

Vitamin takarmányozási összefoglaló

A DSM Nutritional Products a vitaminok, karotinoidok, enzimek és közvetlenül etethető mikrobák vezető szállítója a takarmányipar számára

Tovább

Vitamin GYIK

Ez a GYIK oldalunk, ahol választ talál a vitaminokról gyakran feltett kérdésekre.

Tovább

A vitaminok elengedhetetlenek a jóléthez és a jó egészséghez. Számos kulcsfontosságú szerepet játszanak a haszonállatok esetében is, többek között a következő területeken:

•  Csontképződés

•  Betegségekkel szembeni rezisztencia

•  Takarmányhasznosítás

•  Növekedés

•  Termékenység

•  Tojástermelés


A 70 év alatt kifejlesztett ROVIMIX® termékcsalád a zsírban oldódó és vízben oldódó vitaminok széles választékát kínálja világszerte, amely kifejlesztése a gyakorlatban szerzett tapasztalatunkra épül.

Mitől olyan jók a ROVIMIX® vitaminok?

Tudjuk, hogy három tulajdonság határozza meg a vitaminokat, amelyek biztosítják a következőket:

•  Biológiai hozzáférhetőség – fokozza az állat számára is elérhető vitamin felhasználását, és ezzel biztosítja az ezzel járó előnyöket 
•  Stabilitás – vitaminjaink úgy vannak kialakítva, hogy „túléljék” a takarmánygyártás során alkalmazott folyamatokat, így azok a takarmányt fogyasztó állatok számára is elérhetőek legyenek
•  Kezelés – vitaminjainkat úgy állítjuk elő, hogy hatékonyan bekeverhetőek legyenek a takarmányokba, minimális porral