Telefon: +36 29 572-400  I   E-mail cím: vevoszolgalat.dsm@dsm.hu

KAROTINOIDOK

DSM A TAKARMÁNYIPARBAN

Karotinoidok az állatok takarmányozásában és egészségében

A pontos karotinoid-pótlás mind az állat, mind a fogyasztó számára előnyös. Kivételes tapasztalattal és több mint 50 éves múlttal rendelkezünk a karotinoidok hatékony használatában.

CAROPHYLL®

Megnézem

Olyan adalékanyagokat kínálunk, amik pontosan pigmentált tojássárgáját, baromfi bőrszínt és halhúst eredményeznek. 

ROVIMIX® ß-Carotene

Megnézem

A termékenység vitaminja. 

MaxiChick™

Megnézem

Több napos csibe tenyész tojónként. 

A karotinoidok nélkülözhetetlen antioxidánsok, amelyek fontos szerepet játszanak az állatok egészségében és szaporodásában. Bármerre nézünk a természetben, megláljuk a karotinoidok hatását. Felelősek a gyümölcsök, a zöldségek, a halak és az állatok bőrének színéért.

Minden állatnak szüksége van karotinoidokra, de mivel nem képesek előállítani ezeket a természetben előforduló anyagokat, így ezeket a táplálékukkal kell biztosítani. A kihívás abban rejlik, hogy az állatokat állandó mennyiségű karotinoiddal lássuk el, mert: 
•  A takakarmányalapanyagok karotinoid tartalma változó

•  Egy adott takarmányalapanyag karotinoid tartalma évről évre és régiónként is változó

Elegendő karotinoid adagolása növeli a teljesítményt és biztosítja az egyenletes pigmentációt. Ezen túlmenően, mivel a termék színét a fogyasztók a minőség kulcsfontosságú mutatójának értelmezik, fontos, hogy a gyártók következetes, célzott színt érjenek el. 
Biztosítja az egyenletes ellátást - és az állandó pigmentációt 
A pontos adagolás a legfontosabb az egészséges állatok és a termék egyenletes színének az eléréséhez. 
Több mint 50 éve élen járunk a karotinoid-adalékanyagok kifejlesztésében és azok pontos takarmányipari alkalmazásában.

Kiterjedt CAROPHYLL® és ROVIMIX® termékválasztékunk, jelentős szakértelemmel kombinálva, lehetővé teszi számunkra, hogy:

•  Egészségesebb állatállományt

•  Jobb termékszínt és

•  Kiváló színkonzisztenciát érjünk el

Az iparágban ismert színskáláink azt jelentik ügyfeleinknek, hogy a világ bármely pontján finomra hangolhatják a termékeik színét, hogy megfeleljenek a piac sajátos követelményeinek.

A takarmány-kiegészítőkről és a premixekről szerzett ismereteinket felhasználva kombináltuk a karotinoidokat más takarmány-kiegészítőkkel, hogy egyedi terméket nyújtsunk, ami hozzáadott értéket képvisel az élelmiszer-előállító vállalkozások számára.